20 Aralık 2010 Pazartesi

Karışık Yabancı Atkılar





Heracles Almelo, kendi yuvasından Hollanda'dan geldi. Şu an Hollanda'da yaşayarak, oradaki halka zulmeden yakın bir arkadaşımdan:) Rosenborg, güzel Beşiktaşlı kardeşim Umut'tan (ki muhteşem bir atkı, eski ve eskilik çok yakışıyor bu atkıya), Dunfermline ve Gretna atkıları da Tribün Dergi'den tanıştığım Göksu Atletic'in (Yunus) hediyeleri.
Feyenoord atkısını ne zaman, nereden aldım, anımsamıyorum.
Tus Ocholt, bünyesinde futbol harici birkaç branş daha olan bir kulüp. Kulüp tanımlaması da doğru mu emin değilim. "Daha Çok Futbol" sloganı ile hareket ediyorlar. Minik yaş grupları da var, futbol takımı olarak. Facebook'ta da üniversite takımı diye bahsediliyor. Bir şekilde atkıları elimizde işte:)
Passau Black Hawks, Alman hokey takımı.
BM Ciudad Real, İspanyol hentbol takımı.
FSV Fair Play'i bilmiyorum.:)
FC 08 Villingen , Almanya Oberliga takımlarından.
D.V.O. '32 vlaardingen, Hollanda'da dernek şekilde faaliyet gösteren spor kurumu. Bünyelerinde birçok branş ve etkinlik var. Ve bizlerin bildiği dernek işleyişinden oldukça farklı. Dernek diyip, kağıt oynamıyorlar yani. Bolca sponsorları var. Birçok yaş grubunda çeşitlik etkinlikler mevcut sürekli.
Trobont, bilmiyorum.
Borussia Neunkirchen, Almanya Oberliga takımlarından.

4 yorum:

Ahmet C. Toker dedi ki...

trabant futbol takimi degil. dogu almanya'da üretilen dogu alman standard arabasi. dogunun kult'u yaziyor pankartta.

http://en.wikipedia.org/wiki/Trabant

Ahmet C. Toker dedi ki...

pankart dedigime bakmayin :)

Şairler Parkı dedi ki...

Araba benim hiç anlamadığım bir alan:) Çok sağol Ahmet bilgi için. Ben bu gruptaki atkıların (hediyeler dışındaki) birçoğunu aynı kişiden toplu satın aldım. Almanya atkılarının arasında bu da vardı, Siyah-Beyaz olması yeterli sebepti. Arada bunu da almışız:)

Ege

aLchemist2Na dedi ki...

Heracles Almelo atkısına talibim..Ne istersin hocam?