26 Aralık 2010 Pazar

Forza Beşiktaş Atkıları







Uzunca bir süredir tek bir atkıya kafayı takmıştım. Çok uzun yıllar önce çıkmış olan, tek kat Forza Beşiktaş (magico) atkısı. Blogu açtıktan sonra edindim. Bayılıyorum kendisine. Efsane kategorisindedir nazarımda.

Dediğim gibi uzun zaman aradım. Blogu açtığım zaman, ikinci yazıya gelen ilk yorumda da AcıbadeM fotosunu koymuştu. Bulacağım ulan seni nidaları atmıştım monitör başında:) Atkıyı bulduğum ve nihayet elime geçtiği zaman ki sevincimi hala hissediyorum.

Bir alttaki atkı da güzeldir. O da eskilerden. Yazlık atkı.
Üçüncü sıradaki beni hep güldürür. Çift kat, yün. Bir tarafta Forza Beşiktaş, diğer tarafında Toshack. Bu vesile ile atkının yaşı da ortaya çıkıyor.

Son fotodaki atkılar ne lisanslı ürün, ne de eskiye ait. Fakay gayet hoşlar bana göre. Özellikle iki ve üçüncü sıradaki atkılar. Çok değişik bir dokumaları var. Tek katlar, fakat kumaşları yazlık atkı gibi. İkinci sıradakini Denizli deplasmanında almıştım. (şampiyonluk maçı) Hatta tezgahta 2 tane vardı. Birini ben, birini de sevdiğim bir abim almıştı. (Beyefendi Vedat abi:) Sonraları gittiğim her maçta benzer kumaştan atkı aradım. Ama bir daha görmedim hiçbir yerde.
Forza Beşiktaş!

2 yorum:

irlandalı dedi ki...

yani diğerlerine haksızlık etmiyim ama bu başlıktakilerin herbiri cidden efsane :)

Şairler Parkı dedi ki...

Teşekkürler irlandalı.

Ege