15 Kasım 2010 Pazartesi

Lisanslı Tek Kat Beşiktaş Atkıları




Günümüzde eskisi kadar çift kat-yün atkılar çıkmıyor. Onların yerini tek kat atkılar almış durumda. Eski yün atkıları daha çok seviyorum. Nedenini bilmemekle beraber daha samimi geliyor bana.

Kartal Yuvası'nda tek kat atkı çeşidi bol. Özellikle son birkaç haftada bolca yeni model çıkardılar. Çoğu oldukça güzel. Eskiye kıyaslayınca iyiler epey hatta. Bu kadar güzel iki renkten başarısız işler çıkarabilmek yetenek ister. O yetenek de bizim yuva için çalışanlar da fazlasıyla mevcut. All I'na G-There rezaletini gördü bu gözler.

İlk fotoğraftaki 3. sıradaki atkıyı ayrı seviyorum. Son fotoğraftaki Beşiktaş ve Allen Iverson atkılarını Umut kardeşim sayesinde temin ettim. Teşekkürler hacım tekrar.

6 yorum:

Smyrna dedi ki...

bu şekilde mi kategorize edeceksin bundan sonra? güzel bi tarz olmuş eğer sonuna kadar böyle gidecekse paşam :)

Şairler Parkı dedi ki...

Sağol efem.
Halihazırdaki atkıların tamamını kategorilendirdim. Onları da bu şekilde yayınlayacağım. Yeni gelecek olan atkıları da tek tek ekler, uygun oldukları etiket başlığı ile yayınlarım.

Ege

kafsinkaf dedi ki...

allen iverson atkısı hakikaten süpermiş.İverson'ın imza törenindede tv'den izlerken birinin elinde vardı gördüm hastası oldum.Benim blogada beklerim atkı severleri bende yavaş yavaş giriş yapmaya başlayacağım izleyici olup konular üzerinde tartışa bilriz :) beklerim herkesi :)

Şairler Parkı dedi ki...

@kafsinkaf
Büyük keyifle.

Ege

ferdinand dedi ki...

Hayırlı olsun atkılar yakışmış şu sandıktan çıkmayı bekleyen günlerde...
özellikle tek kat atkılar fena değil birkaç senedir bazı istisnalar dışında, ama herkes için ilk atkısı ayrı bir güzeldir tabi benim için de çift katlı eski tip kara kartal yazan atkım özeldir, can'dır.
koleksiyon gayet güzel, çığ gibi büyür inşallah.

Şairler Parkı dedi ki...

Teşekkürler Ferdinand. Yün çift katlar bana da daha samimi geliyor. Benim vazgeçilmez atkım da ince çubuklu Siyah-Beyaz. Hiçbir şeye değişmem.

Ege