14 Kasım 2010 Pazar

1, 2, 3.... Yayın


Atkı sevenlerdenim ben de. Maça atkısız gitmeyenlerden. Her zaman Beşiktaş atkısı çok başka anlamlar taşımıştır benim için. Her maça gittiğimde gözlerim önce atkıları süzer. Şeref Bey'de en fazla hoşuma giden an, atkıların elde yükseldiği andır. Ufacık çocukların kendi boylarından uzun atkılar ile sarmaş dolaş olmuş hallerini severim.

Birçok atkı koleksiyoncusu ile hikayem benzerdir sanırım. Her maç öncesi alınan atkı alışkanlığı yerini koleksiyon yapmaya bıraktı. Koleksiyonluk evresine geçmem çok eski değil. Daha doğrusu sıkı sıkıya asılıp, atkı peşinde deli gibi koşmaya başlayışım yeni.

Önceleri sadece Beşiktaş atkılarından oluşuyordu koleksiyon. Sonrasında Siyah-Beyaz'a yöneldi. Böyle olmasından da memnunum. Şu an için toplam 146 adet atkı var. Bunların 129 tanesi Siyah-Beyaz. 17 tanesi ise değil. Onlar da ya hediye geldiler, ya da bir şekilde benim için bir hikayesi vardı.

Çok fazla destek veren, yardımcı olan arkadaşım, büyüğüm oldu. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Tüm atkıların fotoğrafları mevcut. Ancak hepsini aynı anda koymaktansa, birkaç gün arayla koymak istiyorum. Koleksiyon güncellendikçe blog da güncellenecektir.

İyi seyirler:)

7 yorum:

AcıbadeM dedi ki...

Atkısız olmaz...
Hayırlı olsun. Bu da benden olsun;
http://2.bp.blogspot.com/_EYi7gL4bSis/Syt6IVT3U_I/AAAAAAAAAgk/thP-IfmZ3fE/s1600-h/atki.JPG

oneblood dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
oneblood dedi ki...

atkıyla pek münasebetim yoktur ama blog hayırlı olsun demek istedim :) bi kaç tane beğendiğim sakladığım atkım var o kadar ztn hemen saolsunlar arkadaşlar hacılıyorlar misal taksim gibi :)

Smyrna dedi ki...

hayırlı olsun efendim.

"bişey değil" :)

Ömer dedi ki...

Atkı koleksiyonum yok, toplasan 5-6 tane atkım vardır zaten ama blogun takipçisi olacağız tabii... :)

Şairler Parkı dedi ki...

@AcıbadeM
Blog sadece atkı fotosunu koymaktan ibaret olmayacak. Mümkün olduğu kadar hikayelerini de eklemeye çalışacağım. Niye bunu söylüyorum, çünkü eklediğin fotodaki atkı benim aradığım tek katkı:) Ona dair bir şeyler yazmak vardı aklımda, şimdi görünce:)

@oneblood
AdanaDemir'i bana versene:))

@Smyrna
Sıra gelince kulakların çınlayacak merak etme. Övgü insanı seni hehehe.

@Ömer
Sağolasın Ömer.

Ege

oneblood dedi ki...

maç günü hacıladı onu samsunlu olan gökhan :)