11 Eylül 2011 Pazar

Fulham Atkıları


Ada Kartalı'nın nimetlerinden bir tane daha: Fulham atkıları. Renklerinden dolayı sempati duyduğum bu mütevazi takıma Ada Kartalı sayesinde kanım iyiden iyiye ısınmış durumda. "Semt takımı" tabirine de epey uyuyor. Atkılarından daha fazla edinmeyi istiyorum; ancak pek modelleri yok ve aynı modelleri uzun süre boyunca satışta tutuyorlar. Şikayet etmiyoruz, sabırla bekliyoruz.

Atkılardan çubuklu olan klasik bar model. Diğeri ise biraz farklı. Polardan yapılmış. Fakat boyuna asmak için elverişli değil. Hem boyna dolaması zahmetli, hem de insanı boğuyor gibi. Bu atkının geniş olanına battaniye diyoruz zaten biz. Her ikisi de açıldıklarında çok uzun oldukları için katlayarak çektim fotoğraflarını.

Temin etmemi sağlayan adanın en güzel Kartal'ına da sonsuz sevgiler, teşekkürler defalarca.


3 yorum:

Yakup Sabri İNANKUR dedi ki...

Sadeliğin zerafetini, hiç bir janjanlı güzelliğe değişmem. Öyle ki blooger takip listesinde gördüğüm ufak resimde, önce Beşiktaş atkısı sandım. Ucundaki ufacık armayla "Fulhamlıyım ben" diye bağırıyormuş meğerse.

Ben bunları çok beğendim:)

kafsinkaf dedi ki...

1.resimdeki sağdaki atkıyı beğendim beğende süpermiş.Bizimkilerde yapsalar ya böyle şeyler.Sade atkı yapabilmek bu kadar zor olmamalı.

Şairler Parkı dedi ki...

@kafsinkaf
Bizde son yıllarda tek kat atkı moda oldu. Evet, kimi tek kat atkılar görüntü olarak çok hoş. Ama boyna bağlamak için son derece elverişsiz. Zaten bu tür atkıları şekilden şekile sokup, bağlayan bir nesil de türedi. Yuvada son zamanlarda bu modele benzeyen birkaç model çıktı neyse ki.

Ege