10 Haziran 2011 Cuma

Juventus Atkıları


Telefon çalar. Arayan Ulaş'tır. Harika Juventus atkıları buldum senin için diye söze girer. Konuşmanın yaklaşık ilk 2-3 dakikası harala-gürele geçer. O, heyecanlı şekilde anlatır, ben sürekli lafa dalarım. Sonra sakinleşiriz. O,anlatır, ben dinlerim, akabinde soru yağmuruna tutarım:)

Atkıları özenle anlatır. Gördüm ben, çok güzeller diye över. Konuşma bittikten sonra bilirim fotoğraflar mailimde olacaktır. Sen merak etme ben halledeceğim tüm ayrıntıları der. Merak etmem zaten, bilirim halleder.

Telefonu kapatırız. Fotoğraflar gelir. Bunun için bir telefon görüşmesi daha yaparız. Sonra konu mevcut atkılardan çıkar, bambaşka atkı konularına girer. Dur, dur sana bir atkı göstereceğim diye başlayan sohbetlerden yüzlerce yapıp da sıkılmadığınız adamlardandır Ulaş.

Cumartesileri ben işteyken arayıp, soğuk birasını yudumlayarak nispet yapması dışında bir terbiyesizliği yoktur. Hayır, bir şey değil Özgür'ü de kendisine benzetti:)

Unutmadan söyleyelim. Ulaş'ın da harika bir koleksiyonu var. Siyah-Beyaz ve Antifalardan oluşan. Nihayet yayınladı. http://blackwhitescarves.blogspot.com/

Atkılara istinaden: Tamamı tek kat. Benim favorim 3. sıradaki Forza Juve.

2 yorum:

stalker dedi ki...

haha yazının girişi ertuğrul özkök'ü hatırlattı. "telefon çaldı, arayan başbakandı"..

o değil de bu nasıl bi tutkudur yav :)

Şairler Parkı dedi ki...

Ahahahahah alemsin dayı

Yalnız Tayyip'te de sağlam atkı vardır. Gittiği her yerde takıyor boynuna bir tane:)

1903 olana kadar devam.

Ege